Bărbatul care a împușcat patru oameni în orașul german Hagen a fost prins de poliție

Sursa foto: X

Poliţia germană a reţinut un suspect de 34 de ani ca era căutat de sâmbătă după ce a rănit patru persoane în oraşul Hagen din vestul Germaniei, a declarat, duminică, un purtător de cuvânt, relatează dpa, citată de Agerpres.

Printre cei răniţi în atac a fost soţia suspectului, a informat poliţia din landul Renania de Nord-Westphalia. Cele patru victime au fost spitalizate, două dintre ele, între care şi soţia, fiind în stare gravă.

Suspectul a fost arestat, sâmbătă, în jurul orei locale 14:30, la sud de Hagen, în urma unor ponturi primite de la localnici, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Dortmund, oraș învecinat. Poliţia îl caută pe bărbat după incidentul armat de sâmbătă.

Poliţia a informat că bărbatul, care este turc, şi-a împuşcat soţia în cap într-un imobil din Hagen, la sud de Dortmund, cel mai probabil din cauza unei dispute familiale. El a condus apoi până la un salon de înfrumuseţare din apropiere şi a împuşcat alte trei persoane, înainte de a fugi pe jos de la locul atacului.

Poliţia din Dortmund a preluat rapid operaţiunea de căutare şi a înfiinţat o echipă mixtă care să coordoneze misiunea. Un elicopter de poliţie a fost utilizat la căutare, care a vizat iniţial un supermarket din apropiere şi o zonă împădurită.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: