Skip to content
Societate

Bărbatul care i-a dat foc fetei de 17 ani a cerut arest la domiciliu spunând că are „relații” și o poate ajuta

3minute.net
" "

Ies la iveală informații noi din dosarul tragediei de acum patru zile, când un bărbat condamnat pe viață, dar eliberat condiționat, a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Suspectul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, deoarece are „relații” și o poate ajuta pe victimă să se recupreze. Asta le-a spus inculpatul judecătorilor de la Tribunalul Mehedinți la procesul de duminică, la capătul căruia a fost plasat în spatele gratiilor pentru 30 de zile, potrivit Digi24.

Informațiile apar în motivarea deciziei de arestare preventivă a lui Ion Turnagiu, acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat cu benzină pe o tânără de 17 ani și i-a dat foc. Aceasta, după ce fata îl acuzase de viol și agresiune.

" "
" "

În momentul în care a fost prins de polițiști și dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declarații, menționând că nu a mai mâncat de 4 zile și că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

În momentul în care a ajuns în fața instanței, bărbatul în vârsă de 46 de ani, care a stat în închisoare 26 de ani pentru 5 crime, i-a cerut judecătorului de drepturi și libertăți să îl plaseze în arest la domiciliu, spunând că are mijloacele financiare necesare, dar și „relații” care ar putea fi folosite pentru a o ajuta pe fată să se recupereze.

Tânăra este internată în stare gravă la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *