Skip to content
Coronavirus

Bărbatul din Caracal care scăpase de coronavirus a fost diagnosticat din nou pozitiv

facebook

Pacientul de 51 ani, din Caracal, internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, contact al pacientului de 71 ani din Suceava, a fost retestat. Rezultatul este pozitiv.

Pacientul care a călătorit alături de bărbatul de 71 ani, din Suceava, diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, a fost retestat. Pacientului din Caracal i s-au recoltat din nou probe luni, 9 martie 2020, iar rezultatul este pozitiv, au comunicat autorităţile din Dolj.

Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului din Caracal, în vârstă de 51 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş“  Craiova, a ieşit pozitiv.

Pacientul va rămâne în izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş“ Craiova. Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj va comunica în timp util orice modificare cu privire la situaţia epidemiologică a judeţului“, a transmis Prefectura Dolj.

Bărbatul de 51 ani, din Caracal, care se afla izolat la domiciliu încă din 29 februarie, a fost depistat pozitiv la Institutul „Matei Balş“ din Bucureşti, fiind preluat de la domiciliul său din Caracal şi transportat la Craiova.

Sâmbătă, 7 martie, autorităţile din Dolj au comunicat că rezultatul testului efectuat la internare este negativ.

Cel de-al doilea test efectuat la Craiova, însă, este din nou pozitiv, scrie adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *