Skip to content
Politică

Barca PSD începe să ia apă: „Îl înjură în privat, pe hol, dar în şedinţă nu spun nimic!”

aktual24.ro

Fostul lider al senatorilor social-democrați, Șerban Nicolae a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre planurile de culise ale liderului PSD, Liviu Dragnea.

Astfel, Șerban Nicolae a declarat că șeful PSD le-a spus colegilor într-o şedinţă desfăşurată cu uşile închise că partidul nu mai poate să vorbească despre guvernare din cauza faptului că opinia publică este concentrată pe graţierea corupţilor.

" "

”Mi s-a spus ieri (miercuri – n.r.) ca opinie, fără să se dovedească, că răul pe care l-am făcut eu PSD cu aceste amendamente (de graţiere a unor fapte de corupţie, n.red.) este mai mare decât cel cu OUG 13. E derutant pentru mine, au fost şi la mine 700 de protestatari. Aşa au perceput…inclusiv preşedintele partidului, dar au spus şi alţii”, a relatat Șerban Nicolae, joi, la Antena 3, un episod din şedinţa CExN al PSD.

„S-a spus in interior, era o deruta la unii colegi, că după ce am făcut eforturi să se stingă scandalul cu OUG…Le-am atras atentia ca s-a stins cand a spus CCR ca nu e nimic in neregula si pot sa le dau detalii ca eu am fost cel care a sustinut in fata CCR punctul de vedere al Parlamentului si implicit al PSD. S-a mai spus că partidul e în defensiva şi nu mai poate să vorbească de guvernare din cauza faptului că opinia publică este concentrata pe gratierea coruptilor. Eram in situatia in care mi s-a spus ca nu conteaza ca au fost doar 700 de protestatari in strada, pentru ca in paturile sociale ale tarii efectul e mult mai nociv”, a mai declarat acesta.

Codrin Ștefănescu:  În PSD nu mai există picul ăla de curaj!

Lovitura dură dată miercuri de liderul PSD lui Șerban Nicolae a înregistrat o singură abţinere: cea a secretarului general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu.

Astfel, contactat de EVZ.ro, Codrin Ştefănescu s-a declarat îngrijorat de situaţia PSD, declarând că:

„Şerban Nicolae nu poate să spună, dar unii de aici (din PSD, n.red.) sunt pe blat cu statul de drept. Şerban e blând, nu zice. Cine anume nu pot să spun nici eu, că aruncăm în aer partidul, dar o spun în interior. Toader îşi bate joc de noi, Cazanciuc face parte din eşalonul 2 al Sistemului”, a declarat Codrin Ştefănescu.

„E şocant că nu au fost şi alţi colegi împotriva lui Cazanciuc. Îl înjură în privat, pe hol, dar în şedinţă nu spun nimic. Asta nu este bine nici pentru Liviu Dragnea, care este un om curajos şi niciunui om curajos nu-i place să fie înconjurat de genul de oameni care tac. Lui Dragnea nu-i place nici unanimitatea. În PSD nu mai există picul ăla de curaj. Eu le-am spus colegilor că vorbesc pe ascuns, pe sub mese, pe la colţuri, să o facă aici, în şedinţă, bărbăteşte”, a mai spus Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *