Skip to content
Politică

Barca USR, tot mai ciuruită. Clotilde Armand: Le cer să își dea demisia! EXCLUSIV

turnulsfatului.ro

Clotilde Armand –  fostul vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR) – a acordat marți o scurtă declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat ultima demisie din USR, cea a parlamentarului de Cluj, Adrian Dohotaru.

Citiți și USR, tot mai zdrențuit. Deputatul care a mâncat din gunoaie pleacă din partid

În acest context, contactată de redacția de știri Psnews.ro, Clotilde Armand ne-a declarat că nu este curent cu acest subiect, fiind ocupată cu alte probleme stringente, însă a precizat că, dacă ”ar fi o persoană corectă”, Adrian Dohotaru ar trebui să demisioneze și din funcția de parlamentar.

”Avem Consiliul Local al Sectorului 1 astăzi la 14.00, ieri am avut Comisia de Buget, avem 49 de puncte. Nu am avut timp să mă ocup decât de această problemă, punctele de pe ordinea de zi. Ce s-a întâmplat în USR, vă spun sincer că nu am avut timp să mă uit, să ma interesez. Singurul comentariu pe care îl am este că ar trebui să își dea demisia și din funcția de parlamentar, dacă ar fi o persoană corectă. Dacă este un om corect și nu la fel ca toți politicienii, asta ar trebui să facă”, a declarat aceasta pentru PSNEWS.RO

Mai mult, confruntată și cu demisia din urmă cu 15 zile a altui ales, deputata Oana Bîzgan-Gayral, fostul vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR) a declarat că demisia din funcția de parlamentar este valabilă și în acest caz.

”Exact la fel. Eu le cer amândurora să își dea demisia din funcția de parlamentar. Ei au fost aleși din USR, nu au fost aleși pentru că erau cunoscuți înainte sau erau oameni cu valori foarte cunoscute”, a adăugat aceasta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *