Skip to content
Politică

Barna nu regretă că a țipat la Ana Ciceală: ”Un partid nu e o pensiune de maici”. Șeful USR își acuză colegii pentru înregistrările prezentate de PS News

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul USR, Dan Barna, spune că nu regretă că a avut un limbaj dur la adresa Anei Ciceală, membru USR care ar vrea să candideze la Primăria Sectorului 3, fiind „normal să mai fie ridicat tonul în discuţii” pentru că un partid „nu e o pensiune de maici”. Înregistrarea schimbului dur de replici dintre Dan Barna și Ana Ciceală a fost prezentată, în exclusivitate, de PS News.

„Colegii mei au considerat că înregistrând o bucată de şedinţă mai punctează în lupta internă. E o strategie pierzătoare. Vom schimba şi procedurile de lucru în Biroul Naţional. Nimic din ce am spus acolo nu regret. Sunt lucruri corecte, dintr-o discuţie matură. Se mai ridică tonul. Un partid politic nu e o pensiune de maici”, a declarat Dan Barna la Adevărul Live.

El a subliniat că opoziţia nu are nicio şansă să câştige Primăria Sectorului 3.

„Sunt două feluri de politică: politica pentru spectacol şi cea pentru rezultate. Eu întotdeauna voi alege o luptă unde ai şanse să câştigi. În politică nu avem nevoie de eroi, ci de rezultate. În seara de 27 (n.r.- 27 septembrie, data alegerilor locale) eu vreau să avem rezultate. Dacă le spunem oamenilor că nu am putut să găsim o înţelegere, nu merge. Noi, spre deosebire de alte partide, nu avem luxul să ne facem politică pentru noi înşine. Ideea că Bucureştiul se blochează pentru că s-a supărat un coleg e falsă. În Sectorul 3 sunt zero şanse să câştigi primăria. Negoiţă are peste 60% în toate sondajele”, a mai spus Barna.

 

1 comentariu la “Barna nu regretă că a țipat la Ana Ciceală: ”Un partid nu e o pensiune de maici”. Șeful USR își acuză colegii pentru înregistrările prezentate de PS News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *