Skip to content
Politică

Barna preia discursul penalilor și se dă victimă politică a DNA. Silviu Mănăstire: Nu ai spus tu că toți politicienii suspectați trebuie să facă un pas înapoi?

psnews.ro

Departamentul pentru Luptă Antifraudă (DLAF), organismul european desemnat să ancheteze fraudele din bani europeni, ”a început să ceară documente și să investigheze firmele/ partenerii de afaceri ai lui Dănutz Ilie Barna”, susține jurnalistul Silviu Mănăstrire, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

”Fără hoție ajungem departe… să scăpăm de Barna, de exemplu… (…) Este cert că Barna are dosar la DNA pe modul în care a cheltuit câteva milioane de euro din bani europeni, degeaba se tot dă cu fundul de pământ și țipă ca la grădiniță!

Aflând de solicitările DLAF, deontologul Barna, asemenea pesediștilor, începe presiunile publice asupra DNA, merge la un radio hashtag rezist și începe să urle ca din gură de șarpe că urmează un abuz. Stai calm, Dănutz, că nu se întâmplă nimic rău, nu ai spus tu că toți politicienii suspectați trebuie să facă un pas înapoi (gen penalul Bănicioiu)?!

Nu uita: fără hoție ajungem departe!”, a scris Silviu Mănăstire.

Reacția jurnalistului vine după ce liderul USR Dan Barna a declarat că i se pregătește un dosar la DNA, pentru a putea fi folosit împotriva lui în campania electorală.

“Probabil, va fi din nou un spectacol mediatic legat de asta. Nu aș fi surprinsă să văd că din nou se va mai inventa vreun dosar imaginar pentru a fi folosit doar în comunicare… Constat doar cu surpriză o suprapunere fix peste perioada campaniei electorale, ceea ce ridică semne de întrebare… dacă se va întâmpla lucrul acesta toată lumea va trage concluziile necesare legate de acest calendar cel puțin bizar. După campania electorală, de la finalul campaniei electorale pentru prezidențiale, nu s-a mai întâmplat absolut nimic”, a spus Barna.

”Vorba celor de la plusere: “hai cu pușcăria!””, a conchis Silviu Mănăstire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *