Skip to content
Politică

Baron PSD, mesaj tranșant pentru procurori

Problemele cu DNA ale mai multor baroni PSD sunt unele deja de notorietate. Pe lista celor care au de dat explicații procurorilor anticorupție ar fi și Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea. Adrian Duicu, șeful CJ Mehedinți, Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanța, Bunea Stancu, președinte al CJ Brăila, dar și Marian Oprișan sunt printre cei care au dosare deschise de procurorii DNA.

Cu ocazia conferinței județene a PSD Vrancea, Oprișan le-a transmis un mesaj tranșant celor de la DNA și respectiv celor care se întreabă ce se va întampla cu acesta.

”Vrancea va avea aeroport, va avea autostradă, viața vrâncenilor va fi mai bună pentru că noi suntem oameni, avem suflet și știm să ne ocupăm de oamenii care ne sunt dragi.

Sunt mulți îngrijorați de ceea ce mă privește ca persoană. Nu am comis nici o infracțiune niciodată. Nimeni nu va avea dreptul și nu poate să îmi ia libertatea de a munci în slujba vrâncenilor. Să vă fie clar. Pentru că aici este Vrancea mea, aici eu vreau să trăiesc, aici eu să mor aș vrea pentru că aici este țara mea”, a declarat duminică Marian Oprișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *