Skip to content
Politică

Baronul puilor, comentariu savuros despre găinile din grădina PNL

Florin Popescu, cunoscut și drept „baronul puilor”, a comentat, la ieșirea din sediul DNA, incidentul din cursul zilei de astăzi, când liberalii s-au trezit în curtea sediului cu mai multe găini la gâtul cărora atârnau mesaje de tipul „Iohannis, ți-e frică de dezbatere”.

Florin Popescu și-a exprimat opinia conform căreia ar fi fost un gest frumos, dacă cei care au aruncat găinile în curtea sediului PNL le-ar fi și jumulit în prealabil.

„Vă reamintesc că găinile sunt niște păsări comestibile, își au rostul lor în viața noastră. Deci, nu am dat niciodată pui în campanie, hai că mai dai de Paște, de Crăciun, însă frumos ar fi fost să îi jumule înainte și să îi ducă, nu să îi arunce peste gard, că uitați, unii au și murit. Lăsând gluma la o parte, e prea mult. Deja prea mult”, a explicat Popescu.

În curtea sediului ACL au fost aruncate în cursul zilei de astăzi mai multe găini care aveau atârnate de gât mesaje pentru Iohannis precum: „Eu sunt Iohannis și mi-e frică de dezbatere”.

Președintele PNL a reacționat și a explicat că dincolo de această formă incredibilă de protest, simbolul este de fapt moartea.

”Nu am crezut ca discut in această campanie despre gaini, dar uite ca am ajuns si aici. Aceasta campanie electorală a devenit abominabila. Este cea mai mizerabila campanie din 1990 incoace. Legat de acest simbol, probabil nu stiti, e o amenintare cu moartea. Ultima oara cand cineva a folosit astfel de simboluri a fost in anii 1940, de catre nazisti. O găină cu capul rupt reprezintă un gest care înseamnă o amenințare cu moartea”, a precizat Klaus Iohannis .

2 comentarii la “Baronul puilor, comentariu savuros despre găinile din grădina PNL

  1. Deci cine stie, cunoaste. I-au zis predecesorii lui din Grupul Etnic German, probabil. Dar ca poate fi actiunea regretabila si de condamnat a unui simplu dobitoc, nu te-ai gandit nemtalaule ? Direct la nazisti te duse pe tine mintea ?

  2. Bai frate, basistii astia au un umor involuntar fantastic! Cat de prost sa fii ca sa ajungi la aberatii cu amenintari cu moartea si mai nou, foarte tare, pe un site basist, peste 20 de natarai erau de acord ca este un atac vodoo!!!!!! Magie neagra, cer sa ia atitudine BOR!!!! E adevarat ca sunt jalnici cu mutulica asta , iar faza cu gainile este mai mult decat amuzanta, pentru cine mai are simtul umorului si nu se simte cu musca pe caciula! In rest, astept cu interes infierarea atacului cu gaini de la sediul PNL! Astept ca d-n Luisa sa mearga la PE sa condamne lovitura de stat cu gaini pusa la cale de PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *