Skip to content
Politică

Băsescu a dezvăluit motivul pentru care Dragnea a părăsit PD

Traian Băsescu a dezvăluit motivul pentru care Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, a părăsit PD. Pe această cale, fostul președintele al României nu se sfiește să-l caracterizeze pe Dragnea ca pe un „om dispus să mintă ca să-i fie lui bine”.

„Dacă am văzut bine, este o afirmaţie a fostului prefect. Ce vă pot garanta este că Niţulescu este un om serios, care nu am constat să fi minţit. Am înţeles că Niţulescu a primit această informaţie de la Dragnea. Dragnea e un mare mincinos. Ca să se pună bine cu prefectul, a zis o minciună. Vă mărturisesc că am sunat şi la trezorierul fostului PDL şi la Vasile Blaga. Mi-au infirmat categoric. Caracterul lui Dragnea e unul de om dispus să mintă ca să-i fie lui bine. Când a plecat de la PD, a făcut-o ca să-şi rezovle nu ştiu ce probleme economice. Dacă ar avea partidul pe mâna, l-ar vinde ca să-i fie lui bine”, a declarat Băsescu, potrivit unui comunicat PMP.

„Într-un an eram în opoziţie cu PSD şi Dragnea, cu stilul lui usuros – deşi am avut o oarecare simpatie pentru el când era în PD -, a venit să-mi dea un cadou, o corăbioară adusă din Brazilia. Când eram în opoziţie cu PSD-ul, Dragnea îşi făcea drumuri pe la mine. Soţia, aflând de unde e, l-a luat şi l-a aruncat”, a povestit fostul preşedinte.

Traian Băsescu vede în Liviu Dragnea un om care poartă ghinion și consideră că e mai bine „să-l ții departe de tine”.

„Dacă spunea PSD-ului (despre sponsorizarea din campania lui Băsescu), îl strângeau de gât. El a purtat ghinon tuturor. Cum i-a sacrificat pe Geoană, pe Ponta. El s-a băgat peste tot unde credea că este bine. Caracterul lui este mizerabil, dar ăsta e Dragnea. (…) Nu vorbesc pentru că vreau să nu fie ales Dragnea. Mă îngrijorează pentru că PSD e cel mai mare partid, e reprezentativ pentru România şi să pui un om de teapa lui Dragnea… Este un om pe care să-l ţii departe de tine”, a mai declarat Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu a dezvăluit motivul pentru care Dragnea a părăsit PD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *