Skip to content
Politică

Băsescu a găsit cheia de a o salva pe Udrea. Cum este implicat SRI

Cotidianul.ro

Traian Băsescu, invitat la o televiziune publică, a vorbit în exclusivitate despre metoda prin care ar putea să o salveze pe Elena Udrea de un dosar al Direcției Naționale Anticorupție.

Mai precis, liderul Partidului Mișcrea Populară mărturisește că a găsit cheia care o poate scăpa pe ”blonda de la Cotroceni” de dosarul DNA în care a fost denunțată pentru că ar fi primit o geantă cu aproape un milion de euro, chiar în sediul ministerului, conform Evz.ro.

Băsescu se referă, în intervenția televizată, la o notă strict secretă de la SRI prin care era informat ce se întâmpla în ministerul lui Udrea. Desecretizarea notei de către SRI ar ajuta-o pe Udrea în proces.

„Nota de la SRI a ajuns la mine. I-am spus ministrului că are vulnerabilități. Serviciul a informat Parchetul. Ministrul a dat câțiva afară, dar nu pe toți. Nota poate fi desecretizată doar de către judecător. Un avocat bun poate să ceară și judecătorul, dacă e convins, o poate cere.

Eu le-am spus și într-o ședință de Guvern: ”Dragi miniștri, aveți și voi grijă cu cine vorbiți!”. Pica și ministrul pe tehnică. O astfel de notă nu distruge dosarul din temelii, dacă nu vrea judecătorul. Cazul Rarinca, de exemplu, a fost acțiune de tip mafiot a statului”, a spus Traian Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *