Skip to content
Politică

Băsescu, acuzat că a beneficiat de sprijinul Lukoil în campania din 2009

" "

Unul dintre liderii PSD afirmă că motivul pentru care președintele Traian Băsescu a tratat chestiunea privind Lukoil este doar pentru a „ascunde relația acestuia cu compania rusească”.

Potrivit lui Dan Șova, compania este un sponsor foarte important al campaniei lui Băsescu din 2009.

" "
" "

„Tentativa domnului Basescu de a inflama subiectul Lukoil are si scopul de a ascunde cu o perdea de injurii relatia sa cu aceasta companie ruseasca, un sponsor foarte important al campaniei sale din 2009. Banii rusesti au ajuns la campania domnului Basescu, iar acum presedintele nu stie cum sa acopere acest lucru”, se arată în comunicatul remis redacției PSnews.ro

„Mesajul transmis de Guvern este foarte clar: Lukoil trebuie sa plateasca statului roman taxele datorate si trebuie sa respecte legea. In acelasi timp, este de datoria Executivului sa fie preocupat de stabilitatea locurilor de munca din Romania si de situatia angajatilor de la rafinaria din judetul Prahova.

Din pacate, Traian Basescu a transformat tot acest caz intr-o tema de campanie electorala pentru a-si promova propria agenda. Presedintele incearca din rasputeri sa puna bete in roate Guvernului”, a mai declarat Șova.

" "

1 comentariu la “Băsescu, acuzat că a beneficiat de sprijinul Lukoil în campania din 2009

  1. Rog autoarea sa verifice asertiunea aparuta „in piata” potrivit careia sponzorizarea facuta de Lukoil nu e deloc fantezista,intrucat figureaza in Monitorul Oficial in dreptul celor efectuate pentru PDL in 2009,daca am inteles eu bine.Probitatea si corectitudinea informatiei ar avea de castigat.Astept confirmarea sau infirmarea ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *