Skip to content
Politică

Băsescu, acuzații cu iz penal la adresa lui Ponta

Traian Băsescu își continuă războiul cu Victor Ponta și lansează astăzi o nouă acuză dură. Șeful statului îl acuză pe premierul de spălare de bani.

Președintele consideră că acesta a fost principalul scop al premierului atunci când și-a construit casa de vacanță de la Cornu.

”Ponta și-a făcut casă la Cornu ca să spele banii, că în construcții se spală cel mai bine banii.”, a declarat Băsescu.

Preşedintele a făcut această declaraţie în cadrul Şcolii de Vară a Partidului Mişcarea Populară (PMP).

 

4 comentarii la “Băsescu, acuzații cu iz penal la adresa lui Ponta

  1. Mai un teren intravilan, mai un ha,ha,ha…mai o vanzare anterioara, un apartament, o casa, o vila, un viloi, o mosie pe la Nana……..ca sa nu mai vorbim de flota, retrocedari litigioase in capitala….si averi, averi, averi . Omu` asta fara nici o jena n-a facut niciodata nimic fara sa castige ilegal da`… „gros” din semnatura sa ! El, familia sa si diversi acoliti si tutari pe care „la nevoie” ii paraseste fara jena ! Inclusiv pe frate-so ! Si el vorbeste de „spalare de bani ???”

  2. Doua personaje ii sunt dragi -SEFULUI- . Cu unul a rezolvat–acesta a avut indrazneala sa vorbeasca o limba straina de pe scaunul lui de la palat. Al doilea ii apare in visele lui agitate—DANTE –dragostea lui .Cu spalarile lui CASUNEANU din informatiile noastre nu s-a ocupat procurorul PONTA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *