Skip to content
Politică

Băsescu, aluzii referitoare la o eventuală candidatură la PMB? „Eu de regula fac ce trebuie…”

Fostul şef al statului Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la România TV că speră să nu fie nevoit să intre în lupta politică. Acesta a lăsat să se înţeleagă că există posibilitatea de a candida. De altfel, numele lui Traian Băsescu a fost vehiculat ca fiind un posibil candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„N-am luat o decizie voi vedea la momentul potrivit, in functie de nevoia de a face sau a nu face ceva. Am făcut ce a trebuit în politică. Plecaţi de la premisa că nu mai vreau nimic de la politică. Am interes să construiesc un partid. Nu am definitivat lista de candidaţi în PMP. Nu aş intra cu nimeni într-o luptă politică. Aş vrea să nu fiu nevoit să intru. E tot ce mi-aş dori. Asta e dorinta mea: sa nu fiu nevoit sa intru. V-am spus, eu de regula fac ce trebuie.”, a punctat Traian Băsescu.

Acesta explicat că viitorii candidați pe care îi doreşte pe lista partidului Miscarea Populară de la alegerile locale trebuie să aibă o experienţă medie de administraţie publică, educaţi, fără probleme în cv, fără doctorat plagiate.

Cu  toate acestea, fostul șef al statului a punctat faptul că MP nu și-a definitivat încă lista candidaților: „Noi nu avem inca definitivata lista de candidati la sectoare, e un partid nou, nu are optiuni atat de bine definite.”

Întrebat dacă jurnalistul Robert Turcescu ar ptea fi un posibil candidat pentru sectorul 5, Traian Băsescu a declarat: „Robert Turcescu e un om de dreapta. Nu stiu daca ar vrea. Robert Turcescu este apropiat, ne ajuta la comunicare.- Cu cine ar vrea sa intre intr-o lupta pol: N-as intra cu nimeni. Asta e dorinta mea: sa nu fiu nevoit sa intru. V-am spus, eu de regula fac ce trebuie.”, a conchis fostul președinte în emisiunea de la România TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *