Skip to content
Politică

Băsescu, amenințare fără precedent la adresa Antenei3: „O să dau NUME”

Președintele Traian Băsescu a ținut un discurs fără precedent cu ocazia congresului PNȚCD la care a fost invitat.

Traian Băsescu a avut un discurs înflăcărat în care a ținit posturile de televiziune Antena3 și RomâniaTV.

„Fac apel nu numai la cele două partide care au decis să meargă într-o alianță până în 2016, o alianță electorală acum și într-o alianță politică pentru alegerile din 2016, fac un apel la toți românii. Nu numai la cele două partide, să înțeleagă capcana către care îi împing Antenele lui Voiculescu. Un imperiu Grivco construit pe banii Securității și nu e declarație politică ceea ce vă spun. Sunt oameni pe care-i vedeți dându-se extrem de intransigenți și care în interiorul trustului Grivco au semnat transferul a milioane de dolari de la Crescent, firma Securității, către diverse firme din Grivco.

O să vină momentul să le spun numele, dar vreau să știți că acest trust de presă și-a pus bazele cu milioane transferate, chipurile, prin împrumut de la un Crescent al cărui moștenitor rămăsese Voiculescu. Acum vedeți manifestându-se banii Securității în Antena3, minciună, propagandă, înșelarea populație este ce face acest trust alături de România TV al lui Sebi Ghiță. Oricine e împotriva lor, ori e trădător, ori mincinos, ori hoț, ori împotriva interesului național, în condițiile în care ei sunt cei care vor să subjuge România, să o aibă la cheremul lor.

Din păcate, acest turnător și-a găsit mulți adepți, mulți din generația tânără și îi vedeți prestând seară de seară cu o nonșalanță care pe mine mă sperie pur și simplu. Cum oameni tineri au putut fi pervertiți pentru bani ca să distrugă credința unei națiuni chiar în țara lor și în drumul democratic al acestei țări. N-aș lungi vorba pentru că aveți de disuctat problemele partidului. Eu v-am vorbit pur și simplu cu o sinceritate totală, pentru că așa sunt și am toate elementele să cred și să spun că România  e într-un moment crucial al drumului înainte sau al drumului înapoi”; a spus Băsescu.

Elena Udrea şi Aurelian Pavelescu au semnat, la 30 august, un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD, pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016. 

6 comentarii la “Băsescu, amenințare fără precedent la adresa Antenei3: „O să dau NUME”

 1. Creatorul(oricare ar fi el) a inzestrat omul cu graiul vorbirii pentru ca acesta(omul) sa-si poata ascunde gandurile. Este cazul si lui Anginsan.

 2. Cel mai mult mi-a „PLACUT”comentariul cu care bASE-scu incheie…Eu v-am vorbit, pur si simplu,cu o „SINCERITATE TOTALA”. Zi „SA MORI TU ” de nu-i asa.BRAVO FRATIE.

 3. Cine te mai crede d-le Basescu? Nici Maria Basescu nu mai are incredere in tine asa ca lasa-ma !Trist este ca inca exista si respire trogloditi care-l -mai plac pe acest presedinte penal.Nu-i convine ca exista si alta presa care nu-i soarbe cuvintele ci dimpotriva dezvaluie „ascunzisurile”.Va doresc sa muriti in chinuri !

 4. 1-omul asta(traian basescu)este plecat rau de totcu titanicul pe dambovita!
  unde s-a mai vazut un presedinte de tara care sa atace trusturile mass-media, sa sustina fatis un cacat de partid politic (pmp), o blonda care este o nulitate politica, sa se imbogateasca cu milioane de euro(el fiind doar bugetar) sa-si bata joc de o tara care de abia se taraste?
  oameni buni, mai avem doar cateva zile pana la debarcarea acestui vagabond, bisnitar, betivan , escroc, si vierme !
  vedea-l-as in camasa de forta , in fata plutonului de executie, rugandu-se de popor sa il ierte!
  oare il va ierta cineva dintre noi?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *