Skip to content
Politică

Băsescu anunță că Vâlcov ar putea fi urmărit penal

Președintele Traian Băsescu a declarat astăzi că motivul pentru care a amânat ceremonia de învestire ca ministru a lui Darius Vâlcov este pentru că premierul Victor Ponta a lipsit de la eveniment și nu și-a asumat clar această nominalizare.

Băsescu a spus că există o serie de fapte sesizate justiției de pe vremea când Darius Vâlcov era primar pentru care acesta ar putea fi urmărit penală, fără să precizeze mai multe detalii.

„E un ministru care ar putea avea probleme”; a spus preșdintele.

4 comentarii la “Băsescu anunță că Vâlcov ar putea fi urmărit penal

  1. Tradarile nu sunt iertate mai ales de STATUL de DREPT- dosarele sunt bune intr-un anumit sertar fara perioada de MERCATTO . Nu e bine domnule VALCOV !

  2. E un pericol sa fii numit ministru in guvernul Ponta ca daca nu ai dosar, are grija trioul Basescu-Coldea-Kovesi sa-ti faca unul. Daca nu esti o persoana CURAJOASA sau vreun SFANT coborat din ceruri, de-a dreapta lui isus, ai toate sansele sa fii calacat in picioare de SISTEMUL creat de basescu. Mereu se va gasi prin arest un personaj care sa scrie un denunt. De exemplu Iordache sau alt santajabil. Base nici nu mai da telefoane la Kovesi, ci ii ordona direct de la pupitrul prezidential, iar aceasta cu Coldea pregatesc si aplica scenariul. O sa vedeti ca asa va fi – in curand Kovesi va cere aprobarea Parlamentului pentru cercetarea lui Valcov – asta in plina campanie electorala, adica prin octombrie. NERUSINARE!!!! Cat de prosti ne crede individul asta? Acum chiar a incalcat orice limita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *