Skip to content
Politică

Băsescu anunță că vrea să îşi cumpere un apartament cu trei camere: Să nu fie izolat de lume, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că, după ce va părăsi vila de protocol, îşi doreşte să cumpere un apartament de trei camere, ţinând cont de costurile cu întreţinerea şi că pentru asta merge la bancă pentru că şi-a investit banii în titluri de stat, nu în imobiliare. El a arătat că şi-ar dori ca apartamentul să nu fie izolat de lume şi să fi magazine în apropiere, o piață şi o staţie de metrou.

Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se pare că nu mă descurc, că nu pot merge singur?”

Traian Băsescu a mai declarat că merge la bancă, pentru că are banii investiţi în titluri de stat, nu a investit în imobiliare.

„Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *