Skip to content
" "
Alegeri Politică

Băsescu anunță săptămâna aceasta dacă va candida la europarlamentare

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul președinte Traian Băsescu va face săptămâna aceasta anunțul privind prezența sa pe listele PMP pentru europarlamentare. Până în acest moment, el a spus că se mai gândește, dar prezența sa pe listă este aproape sigură, fapt confirmat chiar de conducerea partidului. Contactat de PSNews, Traian Băsescu a refuzat să comenteze.

Săptămâna trecută, liderul PMP, Eugen Tomac, a precizat nu numai că fostul președinte va fi pe listă, ci va fi chiar pe primul loc.

„Lista o vom anunţa în perioada următoare, tot ce pot să vă spun este că noi mergem cu proprii candidați şi încercăm să demonstrăm încă o dată faptul că acest partid are obiective pentru care se luptă. Noi intrăm în această luptă politică pentru că ne dorim ca Traian Băsescu să ajungă la Bruxelles. Vreau să vă spun că România, de când a intrat în Uniunea Europeană, are un gol imens acolo. Cred că ar fi un câştig uriaş pentru ţară, dar şi pentru Europa prezenţa domniei sale la Bruxelles. El va fi primul pe lista de la europarlamentare, iar împreună cu acesta PMP poate trimite la Bruxelles o echipă de oameni care ştiu ce au de făcut pentru Europa și pentru România”, a precizat Eugen Tomac pentru PSNews.

Chestionat în legătură cu procentul pe care estimează că îl va obține partidul la alegerile europarlamentare, președintele PMP a precizat că “Ne dorim un scor de 10%”.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *