Skip to content
Politică

Băsescu aprinde fitilul: cine ar putea sta în spatele plângerii lui Orban

capital.ro
" "

Fostul președinte al României Traian Băsescu aprinde fitilul: vedeți mai jos cine susține el că ar putea sta în spatele plângerii penale a liderului PNL, Ludovic Orban, împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Șeful PMP a criticat în termeni duri plângerea penală depusă de Ludovic Orban, pe care l-a numit „Sică Mandolină”, afirmând că „orice procuror inteligent” ar respinge acest demers.

" "
" "

După ce sâmbătă seară a afirmat că unii ambasadori străini acreditaţi la Bucureşti consideră că în spatele plângerii lui Orban ar sta fie cancelarul Merkel (cu care liderul PNL s-a văzut la începutul săptămânii), fie preşedintele Klaus Iohannis, Traian Băsescu a precizat duminică seară la B1 TV că acum a ajuns la concluzia că ar fi vorba despre Cozmin Guşă, co-patronul postului Realitatea TV.

„Să vă zic ce au zic unii ambasadori: «O fi în urma vizitei la doamna Merkel / o fi iniţiativa preşedintelui». Între timp m-am mai dumirit şi eu: se pare că e genialul analist Guşă. Se pare! (…) Unul care se revendică a fi strateg – că Guşă e o panaramă mică!” a comentat Băsescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *