Skip to content
Politică

Băsescu, arogant ca de obicei. Nu se lasă ”îngropat de modestie”

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu este arogant ca de obicei. Nu se lasă îngropat de modestie.

Prezent, sâmbătă, la Sala Palatului, la congresul de constituire a formaţiunii Mişcarea Populară, Băsescu le-a mărturisit celor prezenţi că a avut multe ezitătri înainte de a decide să mai conducă o moţiune pentru preşedinţia unui partid, a unei formaţiuni politice.

“În cele din urmă, am luat decizia s-o fac, deşi – trebuie să recunosc – nu mai am de experimentat nimic în politică. Tot ce a fost de experimentat am experimentat. Am fost subsecretar de stat, am fost secretar de stat, am fost ministru, am fost primar general al Capitalei, am fost preşedinte al României. Categoric, nu sunt un om care să se lase îngropat de modestie”, a declarat Băsescu.

El a ţinut să contrazică ideea “pe care unii vor s-o sădească în populaţie” că, în cei 10 ani de mandate ale lui ca preşedinte, nu s-a întâmplat nimic.

“S-au întâmplat foarte multe lucruri. Cine ar îndrăzni să compare cinstit România din 2004 cu România din 2014 ar constata o distanţă uriaşă parcursă, în primul rând, de poporul român, un popor care, atunci când este bine condus, este în stare să facă minuni şi să fie extraordinar de performant, extraordinar de determinat şi, mai ales, extraordinar de inteligent”.

Totuşi, Traian Băsescu a recunoscut că instituţiile statului român “sunt departe de a fi la înălţimea poporului român”.

“Eu, ca om care l-am văzut pe la altitudinea de la care poţi să vezi în mod egal şi poporul tău, şi instituţiile statului tău, vă pot spoune cu certitudine că instituţiile statului român sunt departe de a fi la înălţimea poporului român. Acest lucru trebuie să-l rezolvăm împreună. Este un deficit al celor 10 ani ai mandatului meu. Instituţiile încă sunt mult sub aspiraţiile, sub determinarea şi sub capacitatea popor român de a fi un popor european”, a mai spus fostul preşedinte.

1 comentariu la “Băsescu, arogant ca de obicei. Nu se lasă ”îngropat de modestie”

 1. DEBASIFICAREA, inseamna aprecierea lui Basescu la adevarata lui valoare!

  DACA vor mai exista fani Basescu si dupa ce vor cunoaste adevarurile de mai jos, pe care nu le-au cunoscut despre acest sarlatan numit Basescu, atunci acei romani, sa fiu iertat, inseamna ca sunt IDIOTI irecuperabili!

  Basescu a fost RAUL ce s-a infatisat ochilor si mintii in ambalajul BINELUI!

  Pentru a-i prosti pe cei insetati de Dreptate, dar cu o dotare intelectuala precara, s-a prefacut in luptator anticoruptie, si a cautat in societate personaje cu oarece „pete”, dar cu o mare expunere publica (moguli), pe care le-a plasat in opozitie cu el, iar pupincuristii lui au trecut la macularea acestora, concomitent cu inaltarea de ode sarlatanului, pe care il prezenta ca pe un „patriot” care lupta cu cei ce „sug sangele poporului”!
  In aceasta actiune de pacalire a celor de buna credinta, sarlatanul Basescu a primit un „ajutor” nesperat chiar de la infecta clasa politica, din care si el face parte!

  Pe sarlatanul Basescu nu-l interesa nici Romania si nici lupta anticoruptie! Era interesat doar sa-si elimine adversarii politici, folosindu-se de institutiile Statului, si sa se „dea mare” smardoi!

  Daca l-ar fi interesat lupta anticoruptie, nu avea cum sa ignore „O solutie anticoruptie, infailibila!”, care i-a fost transmisa cu Scrisoarea Nr.86/04-01-2005, si careia nu i-a raspuns timp de ..10 ani!
  Aceasta Solutie ar fi facut ca totul sa functioneze NORMAL in Romania, si in primul rand Justitia, fara a fi nevoie ca cineva sa se considere „zeul” care ii da ..independenta!

  Daca il interesa romanii, in 2010 nu aplica Solutia lui criminala de taiere a ratiei de subzistenta pentru sute de mii sau milioane de romani, atata timp cat eu i-am oferit o Solutie alternativa, umana si rationala, cu Scrisoarea Nr.14.963/12-07-2010.

  Daca l-ar fi interesat Romania si romanii, s-ar fi folosit de experienta Legii maghiare in domeniul retrocedarilor, si nu ar fi pritocit impreuna cu Monica Macovei, si n-ar fi promulgat Legea 247/2005, cea mai criminala si tradatoare Lege la adresa Romaniei, care a produs cel mai mare jaf in avutia Tarii, si cu precadere in Transilvania!
  Pentru aceasta actiune tradatoare am facut un Denunt Penal la Parchetul ICCJ, pe numele lui Basescu si Macovei.

  Daca l-ar fi interesat Romania si romanii, nu putea sa fie atat de IRESPONSABIL si de NESIMTIT, incat sa nu dea curs solicitarii de a media, impreuna cu conducerile fortelor politice care au intrat in Parlament, in dec.2012, modificarea Legii 35/2008 ( pe care o realizasem eu de la A la Z!), astfel incat Parlamentul sa fie mai mic cu 117 membri, sa fie evitate alegerile partiale pe toata durata legislaturii, si sa fie exclus TRASEISMUL parlamentar!
  Aceasta solicitare i-am facut-o cu Scrisoarea Nr.26.209/27-12-2012.

  Daca l-ar fi interesat Romania si romanii, ar fi ales „lumea” pe care el o credea mai buna dintre cele doua pe care i le-am prezentat cu Scrisoarea Nr.6009/10-04-2014, si care in acest an, 2015, va fi prezentata oamenilor din intreaga lume, precum si conducatorilor nostri, Iohannis, Ponta, Gorghiu si Blaga, cu TEXTUL „O alegere imperativa, si vital-necesara, pentru Lumea Mileniului III”, ce poate fi citita pe pagina mea de Facebook!

  Acesta este Basescu, monstrul uman si sarlatan de inalta clasa, care i-a prostit pe o buna parte dintre romani, cu circul lui ieftin si comportamentul de maidan!

  Cei ce vor continua sa fie FANII acestui monstru uman si dupa ce vor cunoaste aceste adevaruri, sunt — sa fiu iertat — idioti irecuperabili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *