Skip to content
Politică

Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: „Să se întoarcă la Sibiu şi să nu se facă muftiu la Bucureşti”

Liderul PMP Traian Băsescu a declarat vineri, la Piatra Neamţ, că este un adeversar „fără rezerve” al ideii de islamizare a Europei. Totodată, fostul preşedinte al României a spus că această islamizare are loc prin primirea migranţilor islamişti fără nici un fel de control, fără ca nimeni să ştie ce vor face aceştia în viitor şi dacă se vor adapta la modul de viaţă european.

„Parte din islamizare este construcţia accelerată de moschei peste tot în Europa. Eu zic, dobrogean şi ca bucureştean adoptat, că România are atâtea moschei câte îi trebuiesc pentru a acoperi nevoile musulmanilor trăitori în România. Nu avem nevoie de un proces accelerat de islamizare generat de năravurile pe care, aşa cum şi preoţii ortodoxi le au, ‘veniţi popor la mine’, la fel fac şi imamii islamişti şi adună cât mai mult popor în jurul lor. Este bine ca România să rămână creştină, să îşi urmeze drumul ei de ţară creştină, poporul român să îşi urmeze drumul de popor creştin, şi să nu trecem la un proces nejustificat de a creşte impactul cultului islamist, a musulmanismului în România’, a afirmat Traian Băsescu.

El l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a reluat discuţia la nivel înalt cu partea turcă privind construcţia unei moschei în Bucureşti.

„Dacă Iohhanis tot i-a propus lui Erdogan (Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei — n.r.), ca şi Ponta, că, gata, este ca şi ridicată moscheea, sper că după ce îşi termină primul mandat la Cotroceni, să se întoarcă la Sibiu şi să nu se facă muftiu la Bucureşti’, a mai spus Băsescu, conform Agerpres.

Liderul PMP a participat, vineri, la Piatra Neamţ, la lansarea candidaţilor Neamţ pentru alegerile locale, potrivit romaniatv.net.

1 comentariu la “Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: „Să se întoarcă la Sibiu şi să nu se facă muftiu la Bucureşti”

  1. Ponta si Iohanis n-au făcut decat să respecte cuvîntul dat de Băsescu lui Erdogan cu ocazia vizitei pe care Erdogan a făcut-o în România (adică construirea aceacestei moschei.!) Promisiunea lui Băsescu a fost televizată !!!!! Am văzut intîlnirea celor doi la TV şi am auzit cu urechile mele promisiunea făcută de Traian Băsescu lui Erdogan! Mi se face greaţă cînd văd cum toate lucrurile sunt deformate de aceşti manipulatori,!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *