PSnews

Ultima Oră

Băsescu, atac în direct la adresa unui moderator: Nu înțelegeți nimic!

puterea.ro

Dezbaterea pe tema recuperării prejudiciilor din grelele dosare de corupție pare a nu fi pe placul fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Astfel, senatorul PMP a intervenit, joi seara, prin telefon pentru a explica amendamentele pe care le-a propus la Legea grațierii. Acesta a susținut că a propus termenul de trei ani pentru recuperarea prejudiciului deoarece termenul de un an propus de Guvern ar face ca de grațiere să poată beneficia doar cei cu bani.

Pe această temă, Nadia Ciurlin a încercat să-l întrebe pe fostul președinte de ce a ales, totuși, un termen atât de mare, de vreme ce în România există o mare problemă cu recuperarea prejudiciilor, mai ales în cazurile grave de corupție, în care daunele aduse statului sunt și de zeci de milioane de euro, informează B1.ro
Însă, așa cum poate fi observat n dialogul de mai jos, se pare că senatorul PMP nu a fost tocmai încântat de faptul că un jurnalist a ”îndrăznit” să pună o întrebare.

Nadia Ciurlin: Haideți să facem un dialog!
Traian Băsescu: Păi, întâi să vă dau un exemplu, că altfel nu înțelegeți.
Nadia Ciurlin: Ba înțeleg, domnule președinte! Eu cred așa: sunt foarte multe dosare cu prejudicii imense, da? De ce să lăsăm acelor oameni trei ani? În ziua în care sunt eliberați trebuie să dea banii, că vedeți ce probleme avem cu recuperarea prejudiciilor. Așa gândesc eu din borcănelul meu…
Traian Băsescu: Doamna Ciurlin, este cum v-am spus eu! Nu înțelegeți nimic!
Nadia Ciurlin: Ba înțeleg, domnule președinte!
Traian Băsescu: Nu vă supărați! Doamnă, dacă credeți că știți, de ce Dumnezeu m-ați mai sunat?
Nadia Ciurlin: Dar de ce vă supărați, domnule președinte? De ce vă supărați? Eu vă întreb, dumneavoastră explicați!
Traian Băsescu: Vă repeziți. Nu mă supăr și dacă vreți să fiți tipul de realizator exigent, eu vă spun ”bună seara!” imediat! Lăsați-mă să vă spun situații de abuz în serviciu.
Nadia Ciurlin: Domnule președinte, trebuie să vă opresc, că trebuie să luăm publicitate.
Traian Băsescu: Atunci vă doresc publicitate plăcută!

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gogota

    21 aprilie 2017, 10:26 la 10:26

    cat a decazut acest individ!!!! dar cred ca n-a fost la inaltime niciodata. Totdeauna a fost unul care s-a plimbat din port in port.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi