Skip to content
Politică

Băsescu, atac virulent la adresa lui Iohannis pentru susținerea dată Antenelor: „Premierul de la Grivco…”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook cu o postare referitoare la mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis față de situația posturilor trustului media Intact. Astfel, fostul șef al satului a criticat extrem de dur intervenția lui Iohannis care a denunțat „abordarea heirupistă din partea ANAF” în acest caz.

Băsescu l-a acuzat pe Iohannis de faptul că ar fi complice cu Dan Voiculescu și că instigă la nerespectarea legii.

Redăm, pe larg mesajul fostului președinte, Traian Băsescu:

„Premierul de la Grivco, despre Antene:

“….. Cred că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative.”, ba mai mult “cred că se pot găsi soluţii convenabile”.

1. Domnul Iohannis minte ca şi anteniştii, nimeni nu a întrerupt emisia Antenelor.

2. Domnul Iohannis instigă la nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, care are putere de lege, împingând-o în derizoriul unui act administrativ.

3. Domnul Iohannis îl va apăra şi pe Mircea Băsescu, împotriva unei eventuale hotărâri judecătoreşti definitive, spunând că este doar un act administrativ care nu trebuie pus în aplicare? Va găsi şi pentru Mircea Băsescu o „soluţie convenabilă”?

Premierul de la Grivco, prin atitudinea sa, a dat o grea lovitură statului de drept din dorinţa de a-şi servi partenerul, pe turnătorul Voiculescu, şi pentru a-şi asigura bunăvoinţă lui Gâdea, Badea & co”, a conchis Traian Băsescu postarea sa de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *