Skip to content
Politică

Băsescu atacă dur USR-ul: Un partid marxist fără ideologie, care vrea să renunțe la proprietate

Invitat la TVR1, fostul președinte al României și fondator al Partidului Mișcarea Populară Traian Băsescu a făcut niște declarații extrem de dure cu privire la partidele USR și PLUS.

”Un partid marxist fără ideologie, care vrea să renunțe la proprietate.” a spus fostul președinte la TVR1.

Băsescu a făcut o paralelă între USR și Partidul Poporului Dan Diaconescu, care a ajuns în Parlament când nimeni nu se aștepta:

”Il iau in serios pentru că am făcut greșeala să nu iau in seamă DDTV-ul. E același fenomen. Se îndreaptă spre ceva fără substanță, dar nou. Gen Macron.” a mai spus el.

 

2 comentarii la “Băsescu atacă dur USR-ul: Un partid marxist fără ideologie, care vrea să renunțe la proprietate

  1. a gasit derbedeu asta prilej de a se liua in sdeama..daaa spune ..pdl ul tau ce ideologie avea exceptând spolierea si vânzarea pe 2 bani a tot ce constituia bogatie nationala ..mudsca ti limba baaa nimicule.
    nu v a trecut inca supararea ..provocata de superficialitatea cu care ati citit comentariul cu pricina..?? e treaba voastra daaa nu i corect si nici frumos..

  2. La bază si pe fond, tot veninos, intruziv și nociv ai rămas, Trăienică Ochi de Sticlă, in pofida celor câteva puseuri de sinceritate și bun simt pe care le mai ai din când in când. Ce-i drept, din în ce în ce mai rar în ultimul timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *