Skip to content
Politică

Băsescu, atacuri frontale la adresa Procurorului General și a lui Ponta. În ce județe indică Băsescu că s-ar putea să fi avut loc retrocedări ilegale

" "

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, a lansat o serie de acuzații dure la adresa Procurorului General al României, Tiberiu Nițu, pe care l-a avertizat că nu va ține cont de ”sensibilităție lui”, mai ales atunci când acesta din urmă minte.

De asemenea, fostul Președinte a precizat că în spatele anchetei procurorilor de la Nana s-ar afla chiar premierul Victor Ponta. Nu în ultimul rând, Traian Băsescu a precizat că procurorii ar trebuie  să verifice toate retrocedările dubioase, și ar fi indicat să înceapă cu județele Vrancea și Timiș, lăsând astfel impresia că s-ar putea să se fi întâmplat diferite ilegalități.

" "
" "

”Ca sa ne dumirim pe lucruri importante. Categoric da si daca dvs sau vreun procuror poate sa spuna ca nu a existat o comisie parlamentara. A fost o actiune politica initiata prin premier (n.r.: referindu-se la Victor Ponta) materializata prin comisie parlamentara. Nu inseamna actiune politica?

Baza actiunii a fost actiunea parlamentara. Am facut referire indiscutabil la actiunea Parlamentului, de acolo a pornit scandalul Nana. Daca domnul Nitu crede ca a venit vremea in care nimeni sa nu mai indrazneasca puncte de vedere pentru ca el are sensibilitati tin sa il anunt ca nu voi tine cont de sensibilitatile sale mai ales atunci cand minte.

Din punctul meu de vedere, ce are de facut justitia, are de constatat daca in procesul de instituire au fost ilegalitati. Daca domnul Nitu s-a simtit implicat politic, e problema dansului dar acest proces a avut ca baza actiune politica, dupa care eu exprim, punctul de vedere ca nu exclud ca in procesul de instituire sa se fi produs ilegalitati.

Eu as declansa acest tip de controale in toata tara, iar pana la clarificare n-as mai merge deloc inainte cu restituirile pentru ca in interiorul acestui proces se vor gasi resurse pentru a se dezpagubi toti cei care nu au fost despagubiti. Nu atacam justitia, sugeram justitia sa faca acest lucru in toata tara si daca se poate sa inceapa cu 2 judete Vrancea si Timis.

Am avut  o experienta de circa 18 ani in care niste minciuni politice au fost preluate de institutiilee statului iar eu am ramas omul care a vandut flota, fara ca cineva sa arate macar un singur contract de vanzare cumparare semnat de mine, nimeni n-a vrut sa stie ca flota a fost transferata in 92 la Fondul Propietatii de Stat care a privatizat, a vandut. N-as vrea sa mai trec prin astfel de poveste si dupa 20 ani sa stau sa conving ca n-a fost asa.”, a precizat luni fostul Președinte, Traian Băsescu.

4 comentarii la “Băsescu, atacuri frontale la adresa Procurorului General și a lui Ponta. În ce județe indică Băsescu că s-ar putea să fi avut loc retrocedări ilegale

  1. Problema lui Basescu este ca de ce s-a inceput cu Nana ancheta retrocedarilor ilegale? Adica nu ca n-a furat, dar de ce se incepe cu el, ca fiind primul hot? De ce? Dar cand cerea ca doar dosarele opozantilor sa fie duse in justitie de ce cerea asta? Uite asa ne place noua, sa te vedem in puscarie!Pe merit!

    1. Calul moare de drum lung si dumneata de grija lui Basescu.Judetul Timis a fost facut praf de d-nul Ilie Sarbu asa ca ai grija de tata socru mai bine.

  2. are drepta d-nu Basescu.unde sunt implicati avocati cu renume nu actioneaza procurorii .ii apara pe hoti. ORI FACE DREPTATE PESTE TOT ,ORI SA SE LASE DE MESERIE ……..

  3. Basescu nu acuza ca se face ancheta la Nana, ci ca se face NUMAI la Nana. De un an de zile. Cum se spune, doar la acul din carul cu fan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *