Băsescu, către elevi din Gorj despre o carieră de succes: „Banii nu se fac nici la poker, nici la jocuri de noroc“

Sursa foto: Alin Ion

Fostul președinte al României Traian Băsescu (72 de ani) a fost prezent, sâmbătă, 11 noiembrie, la conferința educațională VREM, desfășurată la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“, din Târgu Jiu, unde le-a vorbit elevilor despre cum pot avea succes în carieră.

Băsescu le-a vorbit elevilor de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ (CNET) din Târgu Jiu despre ce trebuie să facă pentru a avea succes în viață. El a spus că două lucruri sunt esențiale în viață: sănătatea și competența profesională. Acesta a dezvăluit că anul viitor, după finalizarea mandatului, se va dedica activității fundației pe care a înființat-o.

Este o plăcere să mă întâlnesc cu voi. Este o plăcere să mă întâlnesc cu generația tânără. Ce am observat în perioada aceasta pe care am trăit-o trepidant de la intrarea în Academia Navală și până acum: în viață sunt două lucruri esențiale. Primul este sănătatea și al doilea este să fii un bun profesionist.

Dacă ești sănătos și un bun profesionist, cu siguranță o să-ți atingi și obiectivele personale, pentru că vei avea resurse financiare, vei avea bani. Banii nu se pot face nici la poker, nici la jocuri de noroc, ci se fac muncind. Aceste două lucruri, sănătatea și profesionismul, sunt cele care își garantează succesul în viață”, a spus Băsescu

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: