Skip to content
Politică

Băsescu cere demiterea comandantului Jandarmeriei

După ce o jurnalistă a unei televiziuni a fost agresată fizic de câțiva protestatari aflați la o ”plimbare” organizată de un trust concurent, președintele Traian Băsescu intervine și cere demisia comandantului jandarmeriei, după ce jandarmii, prezenți la protest, nu au acționat în niciun fel.

”Eu, președintele României, cer demisia comandatului Jandarmeriei. (…) Ne aflăm în fața unui fenomen de obedienta excesiva fata de tot ce inseamna PSD, de la un mascarici de la o televeziune pana la manifestatii, elemente care arata ca institutia a cedat ei este una esentiala in pastrarea ordinii. Ce incredere sa mai avem in jandarmerie, si o spune seful statului, cand lasa sa fie batutui ziaristi de la presa nefavorabila puterii, si cand se duc cu o intreaga divizie daca un mascarici de la o televiziune e deranjat de motociclete, dar mascariciul fiind un suporter al lui Ponta. Cer public demiterea sefului Jandarmeriei”, a declarat Băsescu.

 

2 comentarii la “Băsescu cere demiterea comandantului Jandarmeriei

  1. Mai fratilor, daca cineva mai poate sa-mi spuna dupa discursul asta de om bolnav mintal, ca Basescu nu trebuie suspendat si demis, inseamna ca e mai nebun ca el !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *