PSnews

Ultima Oră

Băsescu: Clanurile PSD se luptă în Parlament. Oficiază maidanezul de companie, Tăriceanu

libertatea.ro

Citirea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Grindeanu, acțiune programată de liderii celor două camere pentru duminică, 18 iunie, e văzută de către fostul șef al statului, Traian Băsescu, drept o luptă pentru putere a clanurilor din PSD transferată sub cupola Parlamentului.

Fostul președinte al României consideră că acest tip de conflict nu merită atenția niciunui alt partid parlamentar, ocazie cu care liderii social-democrați ar putea ajunge să înțeleagă și poziția ridicolă pe care o afișează în acest moment.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Băsescu îndeamnă partidele parlamentare să nu se prezinte duminică la citirea moțiunii PSD, pentru a expune și mai mult ipocrizia de care dau dovadă Dragnea și aluiatul său, Călin Popescu Tăriceanu.

„Duminică, se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri va avea loc dezbaterea şi votul. Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD.

Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tariceanu, va conduce lucrările Camerelor Reunite. La o astfel de dispută internă, niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală. Doar aşa PSD ar putea înţelege în ce situaţie ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ţine loc de inteligenţă, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”, a precizat Traian Băsescu.

Liderul PMP a anunțat și că partidul său nu va susține moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva guvernului PSD, dar nu a făcut cunoscut încă un punct de vedere în ceea ce privește un eventual vot de încredere acordat unui guvern nou format de Sorin Grindeanu.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi