Skip to content
Politică

Băsescu, criticat dur de foștii susținători: Regretabil! Degradabil!

Majorarea salariilor demnitarilor a devenit subiect de dispută între principalii actori politici ai momentului. Schimburi de replici au curs în cursul zilei de vineri, de la Traian Băsescu la Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Ultimele declaratii ale fostului presedinte Traian Basescu, au fost taxate chiar si de catre unii dintre sustinatorii sai consacrati.

Este si cazul Andreei Paul (Vass), deputat PNL si prim-vicepresedinte in vechiul PDL, care a fost consiliera premierului Emil Boc si care l-a sustinut intotdeauna pe Basescu pentru „multele fapte bune”.

Traian Băsescu a căzut în categoria celor pe care el însuși îi detesta. E vorba de cei care folosesc limbajul de autobază la adresa Președintelui unei țări, de dragul luptei de gherilă politică. Regretabil! Degradabil! Păcat de calitățile și forța lui dovedite! Zero respect pentru această națiune care și-a exprimat atât de clar opțiunea. Zero confruntare pentru idei.
Pe fond, cred că o creștere a salariilor unor demnitari ai României prin OUG este greșită. Ea trebuie dezbătută odată cu noua lege a salarizării în administrația publică. Demnitarii sunt obligați să înțeleagă odată pentru totdeauna că trebuie să renunțe la privilegii și că veniturile lor salariale trebuie să reflecte nivelul de trai al românilor.„, a scris Andreea Paul pe Facebook.

1 comentariu la “Băsescu, criticat dur de foștii susținători: Regretabil! Degradabil!

  1. D-na PROFESOARA UNIVERSITARA Andreea Paul. In text folositi cuvantul DEGRADABIL pentru a caracteriza comportamentul fostului presedinte Basescu. Este gresit. Corect era DEGRADANT. Limba romana bat-o vina, dar cum dv sunteti „corcitura”, va inteleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *