PSnews

Ultima Oră

Băsescu dă de pământ cu Dragnea: A rămas cu apucături de la Teleorman

aktual24.ro

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu clarifică situaţia politică actuală şi dezvăluie jocurile de culise pentru putere pentru care PSD luptă până la epuizare.

Partidul Social Democrat se află într-un război civil în prezent, partidul s-a scindat în două tabere, una ce îl susţine pe Sorin Grindeanu şi cea de a doua tabără repezentată de Liviu Dragnea şi de aghiotanţii săi.

Traian Băsescu a avut o intervenţie telefonică la o emisiune de la B1 unde a dat cărtţile pe faţă.

Grindeanu a pocedat corect în momentul în care a numit un alt secretar general al Guvernului.

Referitor la o afirmaţia făcută de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu cu privire la faptul că a a existat o lovitură de palat, Băsescu a reacţionat virulent:  Olguţa are şi ea părerile ei, nu ai ce să îi faci. Nu Grindeanu le-a dat o lovitură. PSD nu e statul. Nici Dragnea, dar nici membrii PSD nu au înţeles faptul că un Guvern o dată numit, nu mai este subordonat PSD, ci statului.

Liderul PMP îl desfiinţează pe Liviu Dragnea şi îi taxează apucăturile de Teleorman.

Dragnea a rămas cu apucături de la Consiliul Judeţean de la Teleorman, unde făcea ce voia. El a crezut că aşa merge şi la Guvern. Guvernul este gestionat de prevederi constituţionale, nu e ca la Teleorman. Dragnea nu face diferenţă între Teleorman şi Guvernul României.

Traian Băsescu felicită poziţia pe care preşedintele României, Klaus Iohannis a adoptat-o în această situaţie de criză politică.

Legat de evaluarea miniştrilor şi de schimbările pe care Dragnea doreşte să le facă, Băsescu explică situaţia într-o notă ironică. Fostul preşedinte taxează deciziile pe care liderul PSD le ia cu privire la Guvern.

Liviu Dragnea i-a numit pe miniştrii din cabinetul lui Grindeanu iresponsabili, însă după spusele liderului PSD mulţi dintre aceştia se vor regăsi în viitorul cabinet.

Băsescu vorbeşte despre existenţa a două poluri de putere în PSD: una reprezentată de Sorin Grindeanu, Victor Ponta şi cea de a doua reprezentată de Liviu Dragnea şi acoliţii.

 

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi