Skip to content
Politică

Băsescu dă în judecată Antena 3. De ce s-a enervat fostul președinte

Antena 3 a prezentat, marți seară, un document, care ar fi trebuit să ateste legăturile fostului președinte, Traian Băsescu, cu Securitatea înainte de 1989. Astfel, Antena 3 a susținut că numele fostului șef de stat apare în document în contextul implicării sale directe în „raspandirea materialelor de specifice de propaganda” și că acesta ar fi primit suma de 1.500 dolari pentru „subventionarea retelei”.

Traian Băsescu a reacționat tranșant, miercuri, declarând că este „un document absolut fals”.

În același timp, fostul președinte a anunțat că va da în judecată postul Antena 3.

„Cui le distribuiam? La pesti? Delfini? Rechini? Pentru ca eu navigam atunci. Este un haos Antena 3 si Romania TV care lupta ca eu sa nu revin in viata politica. A publicat un document absolut fals.

O veste buna pentru Antena 3: Va dau in judecata! Un post care s-a obisnuit cu defaimare si minciuna! Niciodata n-am primit bani de la securitate.

In al doilea rand, de cand pana cand platea securitatea in dolari? Doar Gadea e platit in dolari din banii furati de Voiculescu. E un fals sustinut de Antena 3 si Romania TV care au ca obiectiv discreditarea mea ca sa nu revin in viata politica”, a declarat Traian Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu dă în judecată Antena 3. De ce s-a enervat fostul președinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *