Skip to content
Politică

Băsescu: Dacă Dăncilă se opune remanierii, Dragnea ar deveni o amintire despre un fost preşedinte PSD căruia puterea absolută i-a instalat în creier un cuc prost

pressalert

Fostul președinte Traian Băsescu susține, într-o postare pe Facebook, că remanierea gândită de Liviu Dragnea este „o manevră specifică” prin care șeful PSD vrea să introducă în guvern „ceva clientelă supusă”, scrie Hotnews.

Mai mult, spune el, momentul ales este prost, fiind campanie electorală, și „îl aduce în joc pe Preşedintele Iohannis, care în niciun caz nu va pierde ocazia să-i umple lui Dragnea poarta cu goluri”

Mă întreb dacă Cex-ul PSD va tolera şi această ultimă decizie a cucului prost care s-a cuibărit în capul Titanului din Teleorman. Mă mai întreb ce s-ar întâmpla dacă titularul legal şi constituţional al deciziei va spune NU fanteziilor lui Dragnea, aruncând peste bord remanierea? Am putea avea, în sfârşit, premier, iar Dragnea ar deveni o amintire despre un fost preşedinte PSD căruia puterea absolută i-a instalat în creier un cuc prost”, a scris Băsescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *