Skip to content
Politică

Băsescu, de ziua soției sale: Draga mea, meriți o statuie

" "

Traian Băsescu a participat, alături de soția sa, Maria Băsescu, la festivitatea de dezvelire a Statuii avocatului Nestor Oprean, în Sânnicolau Mare.

„Aș vrea să vă mulțumesc la toți pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat și la alegerile pentru al doilea mandat, dar și la încrederea pe care ați avut-o tot timpul în mine de-a lungul celui de-al doilea mandat”, le-a transmis Băsescu locuitorilor orașului din Timiș, cărora le-a transmis că a trecut prin moment foarte grele ca președinte, făcând referire la criza economică.

" "
" "

„Am venit și cu soția pentru că am zis că amândoi vă datorăm recunoștință. Se apropie Sfânta Maria, astăzi este ziua ei și de aceea ne vom duce s-o sărbătorim mai târziu, la București.  Vreau să vă mulțumesc mult pentru ospitalitate”, a arătat Băsescu.

Înainte să dezvelească statuia , președintele s-a adresat soției sale:

„Draga mea, nu vii și tu, că e ziua ta? Îți fac cadou o statuie, dar nu a ta, deși meriți o statuie ca soție”, a spus, râzând, președintele.

– See more at: http://www.dcnews.ro/basescu-de-ziua-so-iei-sale-draga-mea-meri-i-o-statuie_452896.html#sthash.drc1Krg3.dpuf

" "

1 comentariu la “Băsescu, de ziua soției sale: Draga mea, meriți o statuie

  1. DOAMNA MARIA BASESCU CHIAR MERITA O STATUIE, ARE SOARTA UNEI ALTE DOAMNE DE CALITATE, ELENA CUZA, SE SACRIFICA SI II ACEPTA SOTULUI TOATE MAGARIILE SI O ACCEPTA SI PE ELENA UDREA..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *