Skip to content
Politică

Băsescu, de ziua soției sale: Draga mea, meriți o statuie

Traian Băsescu a participat, alături de soția sa, Maria Băsescu, la festivitatea de dezvelire a Statuii avocatului Nestor Oprean, în Sânnicolau Mare.

„Aș vrea să vă mulțumesc la toți pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat și la alegerile pentru al doilea mandat, dar și la încrederea pe care ați avut-o tot timpul în mine de-a lungul celui de-al doilea mandat”, le-a transmis Băsescu locuitorilor orașului din Timiș, cărora le-a transmis că a trecut prin moment foarte grele ca președinte, făcând referire la criza economică.

„Am venit și cu soția pentru că am zis că amândoi vă datorăm recunoștință. Se apropie Sfânta Maria, astăzi este ziua ei și de aceea ne vom duce s-o sărbătorim mai târziu, la București.  Vreau să vă mulțumesc mult pentru ospitalitate”, a arătat Băsescu.

Înainte să dezvelească statuia , președintele s-a adresat soției sale:

„Draga mea, nu vii și tu, că e ziua ta? Îți fac cadou o statuie, dar nu a ta, deși meriți o statuie ca soție”, a spus, râzând, președintele.

– See more at: http://www.dcnews.ro/basescu-de-ziua-so-iei-sale-draga-mea-meri-i-o-statuie_452896.html#sthash.drc1Krg3.dpuf

1 comentariu la “Băsescu, de ziua soției sale: Draga mea, meriți o statuie

  1. DOAMNA MARIA BASESCU CHIAR MERITA O STATUIE, ARE SOARTA UNEI ALTE DOAMNE DE CALITATE, ELENA CUZA, SE SACRIFICA SI II ACEPTA SOTULUI TOATE MAGARIILE SI O ACCEPTA SI PE ELENA UDREA..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *