Skip to content
Politică

Băsescu, declarație surpriză despre Crin Antonescu

Președintele Traian Băsescu a făcut o serie de afirmații suprinzătoare despre fostul președinte al PNL Crin Antonescu.

Prezent într-o emisiune de televiziune, Băsescu a declarat că avea mai multă încredere în Crin Antonescu decât în Klaus Iohannis.

„După ce au văzut rezultatul la europarlamentare, în loc să se consulte cu președintele partidului, care l-a adus de mânuță, cât e de mare. Când a văzut rezultatele, cineva din băieții care voiau să-i traga scaunul i-au spus Iohannis: ‘acum dă-ți tu demisia din cauza rezultatului’. Crin a fost într-o situație imposibilă și a trebuit să demisioneze și el. În Crin Antonescu aș fi avut mai multă încredere”, a spus Băsescu.

„Nu îl comparați pe Iohannis care vorbește în barbă cu discursul lui Crin Antonescu.”, a declarat președintele Traian Băsescu.

Totodată, acesta a declarat că USL se va reface între turul I și turul II al prezidențialelor, afirmând că Iohannis i se va alătura lui Ponta și împreună cu Tăriceanu vor reface USL.

Recent, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că PMP va face alianță cu ACL după alegerile prezidențiale.

1 comentariu la “Băsescu, declarație surpriză despre Crin Antonescu

  1. Vrajelile obisnuite ale mincinosului national, Basescu: daca ar fi candidat Antonescu, avea mai multa incredere in Iohannis. Cand candida Geoana avea mai multa incredere in Ponta, acum are in Geoana. Lasa-ne, Base, vezi daca nu iti da statul roman o resedinta si spatiu de lucru prin comuna Jilava.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *