Skip to content
Politică

Băsescu desființează fuziunea PNL – PDL: PNL-ul este un partid moluscă

Fostul președinte a adus în cadrul discursului său de la Alba Iulia un serie de critici dure la adresa noului PNL. Traian Băsescu a susținut în discursul de la Alba Iulia că, în comparație cu PD-ul pe care l-a condus, PNL-ul de acum este mult mai flexibil și mai fără coloană vertebrală.

PNL-ul este un partid moluscă, care-și agită coloana vertebrală în funcție de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor mi-aș fi menținut punctul de vedere, pentru că au și cerut să se reducă la 19%, și rămânea să-și asume pe urmă la buget prostia pe care au votat-o. Mai aveau șansa să-și corecteze prostia la bugetul de stat pe 2016„, a afirmat el.

Fostul președinte a precizat că spune aceste lucruri pentru că despre PDL se afirma că a fost un partid cu care ar fi făcut ce a vrut. „Nu am făcut ce am vrut. De cele mai multe ori, au făcut ce au vrut ei și de asta uneori lucrurile au ieșit prost. Dar, în mod categoric și când a fost la o adică, am făcut cu ei ce a trebuit„, a spus el.

Traian Băsescu a afirmat că nu ar fi „vărsat” niciodată PDL-ul în PNL. „Un partid care a dat țării de două ori primar general și de două ori președintele României nu-și poate nega istoria pentru un partid care nu dăduse niciodată până la ora aceea președinte„, a adăugat el.

2 comentarii la “Băsescu desființează fuziunea PNL – PDL: PNL-ul este un partid moluscă

  1. Ei, ce partidul a dat presedintele? Sau il da vreodata? Asta este asa, o afirmatie pentru prosti. Noi stim cine da presedintele, cine invarte voturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *