Skip to content
Politică

Băsescu, despre cei care au contribuit la căderea Guvernului: S-au limitat la dărâmarea Guvernului Dăncilă, după care au început să facă ce ştiu cel mai bine – şantaj

pressalert

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu îi cataloghează drept „o bandă de ticăloşi” pe membrii formaţiunilor politice care au contribuit la căderea Guvernului condus de Viorica Dăncilă, acuzând că aceştia „şantajează” PNL, fără a se gândi la interesul ţării.

„Ei lăsau să se înţeleagă, dacă nu făceau declaraţii directe, că vor merge până la capăt în această formulă pentru a instala un nou guvern. Ei s-au limitat acum doar la dărâmarea Guvernului Dăncilă, după care au început să facă ce ştiu ei cel mai bine: şantaj şi aici mă refer şi la Hunor de la UDMR, mă refer şi la fantele ăsta, Tăriceanu, care înţeleg că nu încape de Petrov”, afirmă Băsescu.

„Oamenii ăştia au fost alături de PNL la căderea Guvernului Dăncilă. (…) O bandă de ticăloşi. Ei lăsau să se înţeleagă, dacă nu făceau declaraţii directe, că vor merge până la capăt în această formulă pentru a instala un nou guvern. Ei s-au limitat acum doar la dărâmarea Guvernului Dăncilă, după care au început să facă ce ştiu ei cel mai bine: şantaj şi aici mă refer şi la Hunor de la UDMR, mă refer şi la fantele ăsta, Tăriceanu, care înţeleg că nu încape de Petrov, eu am un proces (…) sunt convins că voi clarifica în instanţă acţiunea CNSAS-ului. Ponta îmi pare şi el extrem de interesat de rămânerea într-un balans, într-o criză politică”, a afirmat Traian Băsescu, joi seară, într-o emisiune la Realitatea Tv.
El a acuzat că celor din Opoziţie nu le pasă de guevrnare.
„Sunt nişte oameni care au avut nişte interese ale partidelor şi care astăzi nu se gândesc o clipă la interesul ţării. Numai la interesul lor. Nu au nicio treabă cu instalarea unui nou guvern. Nu le pasă”, a adăugat europarlamentarul PMP.
„Dând deoparte ticăloşia şantajiştilor de meserie din politica românească (…) constat că (preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban – n.r.) deşi au fost promotorii lansării moţiunii de cenzură reuşite, nu au avut un plan pe care să-l ducă până la capăt. Mi se pare inadmisibil că nu au avut planul lână la capăt”, a spus fostul preşedinte.
Băsescu a susţinut că scorul electoral al Vioricăi Dăncilă va fi mai mare dacă aceasta rămâne premier până la alegerile prezidenţiale.
Dăncilă, dacă o găseşte ziua votului la Palatul Victoria, îl spulberă pe Barna ca diferenţă de voturi”, a spus Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *