Skip to content
Politică

Băsescu dezvăluie cine era defapt urmărit la Paris de servicii

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri seara, că fotografiile de la Paris în care Elena Udrea a fost surprinsă cu șefa DIICOT, Alina Bica, ar fi fost făcute pentru șefa DIICOT, ea fiind cea urmărită de servicii și nu candidatul PMP la alegerile prezidențiale.

”Este clar că doamna Bica a fost urmărita. Dacă va uitati, facturile doamnei Bica au fost cerute înainte. Udrea a venit ca un bonus după ce pe 22 septembrie și-a depus candidatura. Doamna Udrea a devenit un punct de interes abia dupa ce a intrat in campanie. Facturile pentru doamna Udrea sunt cerute pe 29 septembrie”, a declarat Băsescu la Realitatea TV.

Site-ul joscenzura2014wordpress.com a publicat, joi, cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale de duminică, mai multe fotografii în care apar Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia supremă în stat, Alina Bica, procurorulul şef al DIICOT şi Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, în timp ce se plimbau şi îşi făceau cumpărăturile la Paris, în luna februarie 2014.

4 comentarii la “Băsescu dezvăluie cine era defapt urmărit la Paris de servicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *