Skip to content
Politică

Băsescu, după ce Viorica Dăncilă și-a anunțat demisia: Nu puteau să rămână la minciuna de aseară, mai aveau puțin și spuneau că au câștigat alegerile

Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă urmează să-și anunțe colegii de partid, marți seara la Comitetul Executiv, că va demisiona de la șefia PSD. Dăncilă va primi, în schimb, șefia PSD Teleorman și a organizației de femei.

Traian Băsescu a comentat ultimele evoluții din interiorul PSD și a declarat că Dăncilă are cea mai mică vină pentru eșecul partidului.

”Nu puteau să rămână la minciuna de aseară, mai aveau puțin și spuneau că au câștigat alegerile. Nu și-au luat niciun vot înapoi. Azi au ajuns la realitatea crudă. Ea a fost într-o capcană pe care a fost nevoită să o accepte, a trebuit să facă față fără Dragnea unei campanii și unei guvernări. Nu putea abandona mandatul pentru că nu mai putea alimenta baronimea. Este o victimă a electoratului. Trebuie să recunoaștem că dintre mai marii PSD este ultima care ar trebui să fie făcută responsabilă.

E o așa secetă în PSD încât orice variantă de înlocuire a ei e mai proastă decât păstrarea ei. Aici e PSD astăzi.”, a declarat Traian Băsescu, luni seara, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *