Skip to content
Politică

Băsescu explică în premieră de ce nu se înscrie în PMP. Ce spune despre scenariul de a prelua șefia Guvernului

Fostul președinte Traian Băsescu a mers la sediul Partidului Mișcarea Populară unde a discutat cu președintele PMP, Eugen Tomac, și cu secretarul general al partidului, Dorel Onaca.

Citește și: Trei mișcări spectaculoase ale lui Băsescu prin care vrea să transforme PMP-ul în alternativă la PNL

La ieșire, Traian Băsescu le-a dat jurnalistelor mărțișoare.

Fostul președinte a afirmat că au discutat despre conferințele județene ale partidului, precizând că are speranța că se poate crea un partid nou, care să nu fi participat la această tranzație, punctând că acum poate se găsește explicație de ce nu se înscrie în partid ci doar îi ajută.

„Mi-au povestit ce a fost la conferințe judetele, Tulcea, Arges, Neamț , Maramureș, sali pline, foarte multi oameni noi si toti cu speranta unui partid noi. Sunt multumit pentru ca am vazut pozele cu salile pline, am vazut cate fețe tinere.

M-a impresionat ce a fost la Arges si exista aceasta speranta ca se poate crea un partid nou, care să nu fi participat la această tranzație la care am participat noi. Acum poate aveti explicatia, de ce nu ma înscriu în partid, ci doar ii ajut”, a precizat Traian Băsescu.

Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea să ocupe funcția de premier, Traian Băsescu a afirmat că nu. Acesta a mai punctat că dacă pana la finalul lunii aprilie, reusesc sa termine toate alegerile judetene, este convins ca in 2016 PMP va fi un partid important.

„Nu, hai să rămanem in zona realista (n.r.: referitor la funcția de premier). Daca asa cum am spus astazi, daca pana la finalul lunii aprilie, reusesc sa termine toate alegerile judetene, sunt convins ca in 2016 vor fi un partid important. Deocamdata, nu au cu cine negocia.”, a declarat Traian Băsescu.

Totodată, Traian Băsescu a reiterat că are încredere în justiției și în Elena Udrea.

„Uitați eu va spun un singur lucru pe care o sa il repet : am incredere in  justitie si in Elena Udrea, ca a aparut moda denuntatorilor, vom vedea. Eu am experienta oamenilor care spun, m-a trimis Băsescu, mi-a spus Băsescu etc. Toti politicienii avem așa ceva. Important este ce s-a intamplat in mod real.”, a conchis Băsescu.

1 comentariu la “Băsescu explică în premieră de ce nu se înscrie în PMP. Ce spune despre scenariul de a prelua șefia Guvernului

  1. Foarte bine a făcut ,dacă nu s-a înscris în partid și dacă a refuzat sa fie premier ,asa cum își doreau toți basiștii ! Este un om inteligent, politician experimentat și ne-a demonstrat nu o data asta ! Ii dorim sănătate,succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *