Skip to content
Politică

Băsescu face instrucție cu Orban după moțiune: Şică Mandolină, mai bine îţi cauţi un loc de muncă!

aktual24.ro

Fostul președinte al României Traian Băsescu face instrucție cu liderul PNL, Ludovic Orban, după eșecul moțiunii de cenzură de miercuri.

Într-un status de Facebook, senatorul PMP de București susține că liberalii nu au reușit să facă altceva decât să le confere o legitimitate și mai mare PSD-iștilor, prin scorul detașat la care a picat în Parlament moțiunea.

„Şică Mandolină la “un pas” să devină prim-ministru!
După şapte zile în care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul că are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fracţiuni din PSD, minorităţi sau cu şmenarul politic Victor Ponta, astăzi am văzut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai puţin de 66 voturi ca să treacă moţiunea.
Le-am dat pesediştilor ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea exact când erau în colţ după eşecul revoluţiei fiscale şi condamnarea lui Dragnea care îi făcea să se sfâşie din interior.
Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă în toată ţara, electoratului nostru care a crezut că tu chiar poţi negocia ceva cu partidele parlamentare?
Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă.
Salutare, Şică! Ai fost la 66 voturi să devii prim – ministru”
, a scris Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *