Băsescu face lumină. Pe cine va susține la prezidențiale

Președintele Traian Băsescu a declarat că va susține candidatul Partidului Mișcarea Populară, indiferent dacă este vorba de Cristian Diaconescu sau de Elena Udrea.

”Eu am fost un sustinator fara rezerve al PMP. Ati vazut foarte bine si in alegerile pentru Parlamentul European nu m-am dat inlaturi de la niciun fel de sustinere asumandu-mi acest partid nou care vreau sa fie altceva. Categoric sustin candidatul acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am sustinut pana cand a anuntat ca este un candidat independent. Eu am fost cel care a inspirat acest partid. Astazi este Elena Udrea, categoric o sustin pe ea. (…) Elena Udrea a fost un ministru bun. Un om pragmatic si extrem de loial. Are o rezistență incredibilă, și fizică și rezistă și la atacuri”, a declarat Băsescu la B1TV.

”Eu am semnat pentru Cristian Diaconescu atâta timp cât a fost propunerea pentru PMP. Eu nu mă pot dezice de PMP să zic de astazi susțin un candidat independent. Pe de alta parte trebuie să vedem de ce s-a ajuns aici”, a mai spus șeful statului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL