Skip to content
Politică

Băsescu face un apel către foștii șefi ai SIE

Șeful Statului, Traian Băsescu, a transmis un apel către foștii șefi ai Serviciului de Informații Externe, după ce aceștia au precizat în repetate rânduri că Președintele României a fost informat cu privire la contract Microsoft, motivând că ancheta a fost demerată de FBI. Cu privire la acest subiect, Băsescu a respins categorie orice astfel de informare din zona SIE, explicând că acest serviciu secret nu are nici o legătura cu un astfel de dosar.

”Nu e adevarat. Nu am primit niciodata de la SIE o informare despre acest dosar. SIE nu se ocupa de acest tip de dosare.

Sefii de servicii au un mare avantaj: nu trebuie sa probeze ce spun. Eu le cer dlor Melescanu si Ungureanu sa faca publica o data si un numar de informare trimisa Presedintelui, premierului sau ministrului de resort cu privire la nereguli in cazul Microsoft. Am vazut tipul asta de oameni care fac enunturi misterioase, tip Harnagea, Ungureanu, Melescanu.

Fac un apel la fostii sefi SIE: Decenta este de aur”, a transmis Băsescu la Adevărul Live.

2 comentarii la “Băsescu face un apel către foștii șefi ai SIE

  1. Ai nenorocit tara asta … ai mintit si ai furat cot la cot cu ceilalti si acum vi si ne vinzi noua gogosi! Sa iti fie rusine, domnule Basescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *