Skip to content
Politică

Băsescu forțează suspendarea. Elena Udrea, „singura băsistă”

Președintele Traian Băsescu l-a provocat pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, afirmând încă o dată că o susține pe Elena Udrea în alegerile prezidențiale.

„Susțin candidatul PMP în alegeri, pe doamna Udrea. E vreun articol din Constituție care îi reduce președintelui drepturile cetățenești? Dreptul la opțiune? Am atacat problema locurilor de muncă (n.r. la școala de vară a tineretului PMP) pentru tineret în care Guvernul nu face nimic. E singurul candidat onest. Nu spun cel mai bun, dar e singurul onest. Mult mai puține compromisuri a făcut Elena Udrea decât Macovei”; a susținut Băsescu, afirmând că Elena Udrea este singura „băsistă”

„Foarte mulți au fost alături de mine când am fost suspendat. Dar nu m-au ajutat numai pe mine, a fost și în sprijinul lor să își apere statura de oameni politici care apără democrația, pentru că am fost suspendat nedemocratic”, a continuat Băsescu.

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a inițiat demersurile de suspendare a președintelui, unul dintre motive fiind că acesta se implică intens în campania electorală la prezidențiale.

1 comentariu la “Băsescu forțează suspendarea. Elena Udrea, „singura băsistă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *