Skip to content
Politică

Băsescu fuge de Comisia SRI și-l ia peste picior pe Dragnea, care a făcut la fel

prosport.ro

Fostul președinte al României Traian Băsescu fuge de Comisia parlamentară de control al SRI și îl ia peste picior pe liderul PSD, Liviu Dragnea, care a făcut același lucru, chiar dacă indirect, prin votul oamenilor lui din PSD și ALDE.

Amintim că deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu a propus marți în Comisia SRI ca Dragnea să fie audiat peste două săptămâni (imediat după generalul Florian Coldea), dar propunerea a fost respinsă prin vot de către aleșii PSD-ALDE, care au motivat că mai întâi trebuie audiat Băsescu.

În replică, șeful PMP a postat miercuri după-amiază pe Facebook un mesaj sarcastic la adresa lui Liviu Dragnea și a colegilor acestuia din coaliție.

Iată mesajul integral al lui Traian Băsescu, în care senatorul de București amintește ocaziile în care președintele Camerei Deputaților a benchetuit alături nu doar de Coldea, ci și de Laura Codruța Kovesi, George Maior, Vasile Dîncu ș.a.:

„Salvaţi-l pe Daddy!

În mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu “statul paralel”, despre întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de Crăciun la vila T 14, despre mângâiatul ghipsului lui Koveşi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai.

Deşi Dragnea se perpeleşte, şi nu poate dormi de grija celor ce are de mărturisit/denunțat, majoritatea PSD – ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat.

Şi dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Koveşi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete, nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă ?

Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania ?

Salvaţi-l pe Daddy !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *