PSnews

Ultima Oră

Băsescu, gest neașteptat în direct

gandul.info

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a aflat în platoul România TV că postul Antena 3 a difuzat înregistrări care ar dovedi o întâlnire dintre fostul șef al statului și patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari, alături de Radu Pricop, cel care avea să-i devină ginere.

Într-o discuție cu subordonatul său Ioan Bendei, Zoltan Teszari îi spune acestuia că a fost vizitat de ”`nea Traian și Răducu” – nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop – care au stat la el ”până seara”.

Astfel, în momentul în care Victor Ciutacu l-a întrebat de întâlnirea secretă,  fostul președinte și-a sunat soția, între cei doi derulând o convorbire scurtă în direct.

”Traian Băsescu: Maria, când s-a căsătorit Ioana?

Maria Băsescu: Eu ştiu că în 2014.

Traian Băsescu: Ok. Merci frumos. Pa!”,

a fost conversația dintre cei doi, după care  a negat că l-a cunoscut sau că a vorbit cu Zoltan Teszari.

„Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Teszari. Nu ştiu cum arată. În 2013, fiica mea nu era căsătorită. Să o întreb când s-a căsătorit. De vorbit nu am vorbit niciodată cu el. Într-o mulţime, la o recepţie. Eu nu l-am cunoscut înainte pe Radu Pricop. M-a anunţat că se căsătoreşte. Exclus vizită la Oradea. Eu ştiu de ce nea Traian vorbeşte ăsta? Nu se vorbeşte despre mine, ci despre nea Traian. Eu nu ştiu ce clienţi a avut Radu ca avocat. Tinerel Teszari ăsta. Mergea să îmi spună nene. Memoria numelor nu o am, dar a feţelor da”, a mai spus Băsescu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi