Skip to content
Politică

Băsescu, girant al candidaturii lui Iohannis? Declarația surpriză a lui Klaus

Candidatul ACL Klaus Iohannis se folosește în campanie chiar de afirmațiile lui Traian Băsescu.

Prezent într-o emisiune de televiziune, Klaus Iohannis a reamintit declarația faimoasă a președintelui Traian Băsescu conform căreia „chiar și dacă ar candida independent, Klaus Iohannis ar avea șanse să câștige”, folosindu-se de aceasta drept argument în favoarea candidaturii sale.

„Vă amintiți declarația lui Traian Băsescu care a spus că Iohannis l-ar bate și pe Antonescu și pe Ponta la un loc? Credeți că ar fi venit Antonescu să mă caute în Sibiu să mă propună prim-ministru dacă n-ar fi crezut că ceva, ceva tot este acolo? Unde am fost, am făcut cât am putut de mult să rezolv problemele care au fost. Până acum, unde am fost mi-am făcut treaba, doresc să fac următorul pas”, a declarat Iohannis.

Iată declarația președintelui la care face referire candidatul ACL:

„Vad o rocada distrugatoare care-i va distruge pe Ponta si Antonescu: Iohannis. Daca ar candida si independent, intre Ponta, Antonescu si Iohannis, eu l-as vota pe Iohannis fara sa ma intreb și cred că mulți români gândesc ca mine.

„Eu cred ca Iohannis astazi poate castiga alegerile pentru Presedintia Romaniei si candidand ca independent”, a declarat Băsescu în martie 2014.

3 comentarii la “Băsescu, girant al candidaturii lui Iohannis? Declarația surpriză a lui Klaus

  1. Antonesculeeee ! Unde esti bre, ai auzit ce spune asta ? Ca i-a zis lui Basescu ca te bate mar cu Ponta la un loc cu tot. Si el cica l-a si crezut !!! Si cica si tu l-ai fi crezut tot pe Basescu, ceva, ceva, ca altfel nu-i bateai lui la usa ! Tu nu ai stiut asta ? Ca inseamna ca ai picat de prost ! Ca ce altceva ai putea fi daca a ajuns asta sa rada de tine ca ai alergat dupa el sa-l aduci sa-ti ia locul, dupa ce ti-a zis Basescu cat e el de bun ? :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *