Skip to content
Politică

Băsescu ia în vizor BOR. Ce interese are în susținerea campaniei PSD

Președintele Traian Băsescu a vorbit despre implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania electorală a candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

Băsescu a afirmat că este evidentă implicarea BOR în campanie și că interesele sunt dincolo de cele financiare.

„Biserica ortodoxa e evident implicata, eu nu o critic, dar e evident ca s-a implicat in campanie in sustinerea PSD Motivele sunt dincolo de interesele financiare, nu vad alte motive si e cea mai puternica implicare directa din ultimii 20 de ani E pacat, dupa mine a exagerat Biserica in sustinerea pentru PSD, sigur Bisericii probabil ca ii e bine, dar trebuie sa se uite cum ii e si populatiei cu PSD, si probabil ca trebuia sa ramana mai rezervata, si o spune un om care a ajutat-o in probleme mari. Am adus servicii mari BOR.Eu cred ca s-a mers putin prea departe, e adevarat ca si Ponta nu a lasat o icoana nepupata prin Romania”, a declarat Băsescu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a primit, săptămâna trecută, la manastirea Hurezi, din partea patriarhului Daniel, ordinul „Sfintii Martiri Brancoveni” pentru contributia adusa de acesta in renovarea mai multor lacase de cult. 

Patriarhul a mentionat faptul ca Liviu Dragnea este „un om de cuvant, nu promite mult, dar cand promite se tine de cuvant'”.

De asemenea, PSD este acuzat că se folosește de numele Părintelui Arsenie Boca în campania electorală, după ce au fost distribuite mai multe icoane cu chipul Părintelui care aveau pe spate îndemnuri de vot pentru Victor Ponta.

6 comentarii la “Băsescu ia în vizor BOR. Ce interese are în susținerea campaniei PSD

  1. dupa toata sustinerea (financiara si logistica)primita ,timp de 10 ani, de la baptisti (filiera Seculici , Arad) si din partea cultelor neoprotestante , cara au intrat in Romania ca-n branza , era logica o atare pozitie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *