Skip to content
Politică

Băsescu iar şterge pe jos cu Blaga. Cum l-a vândut acesta lui Tăriceanu şi ce actual ambasador a fost implicat

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu iar şterge pe jos cu Vasile Blaga. Cum l-a vândut acesta lui Călin Popescu-Tăriceanu şi ce actual ambasador a fost implicat în acel scandal.

CITIŢI ŞI: Băsescu îl joacă-n picioare pe Blaga: Este mai onorabil decât să fii soldat prost sub Gorghiu!

Amintim că, în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă, Băsescu l-a criticat în termeni duri pe Blaga, pe Facebook, după ce acesta declarase că „îl aşteaptă în ring” în alegerile din Bucureşti pe cel care i-a fost şef de facto în PDL. Găsiţi detalii în linkul de mai sus.

Duminică (răspunzând unui comentariu la aceeaşi postare), Traian Băsescu a continuat tirul de atacuri la adresa lui Vasile Blaga.

Astfel, o utilizatoare cu numele de Facebook Daniela Dorin i-a scris fostului şef de stat:

Domnule Presedinte, astept «zicerea» asta din 2012. Evenimentele din acea vara nu se puteau intampla fara complicitatea neoficiala a buldogului. Au urmat alte si alte tradari, care de care mai marsava si mai rusinoasa. Asa ca oricat de dur ar parea unora mesajul dvs, mie mi se pare indulgent. Va respect si va iubesc d-le Presedinte!

În replică, Traian Băsescu a comentat, referindu-se inclusiv la Emil Hurezeanu (pe atunci, analist politic; în prezent, ambasadorul României la Berlin):

„Da, probabil dumneavoastră ştiţi şi despre discuţia de la Craiova din 2007 cînd Blaga şi alţi lideri PD mă vindeau lui Tăriceanu înainte de referendumul de suspendare, dar şi despre discuţiile lui Blaga cu Hurezeanu şi alţii din Herăstrău, cînd între turul unu şi doi al prezidenţialelor din 2009 încercau să mă vîndă lui Geoană şi PSD-ului. Uitase un lucru, că Băsescu însuşi nu era de vînzare. În acest sens întrebaţi-o cîte ceva şi pe doamna Săftoiu, mare lipitoare la banii oferiţi nelimitat de Blaga”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *