Skip to content
Politică

Băsescu, ieșire furibundă: Guvernul Tudose, șoc și groază!

libertatea.ro

Parlamentarii PMP au luat decizia de a se retrage de la audierile din comisii ale miniștrilor. Astfel că, aceștia nu vor participa nici la şedinţa Parlamentului de învestire a Cabinetului Tudose.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu se poziționează în continuare ca membru al Opoziției și susține că Guvernul Tudose ”produce şoc şi groază”.

" "

”M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat şi concluzia a fost că cea mai bună soluţie este să ne retragem de la audieri şi să nu participăm nici la şedinţa comună de investire a Guvernului. Motivele sunt următoarele: este un Guvern profund incompetent. Numai dacă ne referim la Cultură este fostul şef de la Cancan, ca prim viceprim-ministru este omul care mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul căruia i se spune piţiponcul. E un Guvern care produce şoc şi groază şi se vede că nu-i de aici, nu-i din filmul unei guvernări”, a afirmat Traian Băsescu, la Parlament, potrivit Dcnews.ro

Mai mult, Traian Băsescu susține că audierile sunt o ”mascaradă”: ”Nu vrem să girăm acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea şi Tăriceanu nici măcar prin prezenţa noastră la activităţile care se vor desfăşura astăzi, adică audieri în comisii (…) şi votul de investitură. Cei care au năşit acest guvern, adică domnul preşedinte Iohannis, domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu trebuie să poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *