Skip to content
Politică

Băsescu îi cere socoteală lui Dragnea. Ce ar fi făcut în locul lui Iohannis

aktual24.ro

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu îi cere socoteală liderului PSD Liviu Dragnea, explicându-i, printre altele, ce ar fi făcut în locul actualului şef de stat, Klaus Iohannis.

Băsescu a scris luni o postare pe Facebook în care l-a criticat pe Dragnea pentru nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier, explicându-i că vulnerabilitatea acesteia este chiar propriul soţ, Akram.

Redăm mai jos mesajul integral al şefului PMP:

„Dragnea, tu pricepi?
Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problemă, ci soţul domniei sale.
În locul Preşedintelui Iohannis, te-aş chema oficial şi urgent la Cotroceni şi ţi-aş solicita ferm o altă nominalizare care să îndepărteze orice risc şi suspiciune, garantându-ţi că recunosc dreptul alianţei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la funcţia de Prim-ministru.
Iar, dacă Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politică a Preşedintelui (şi nu a SRI) este maximă, iar respingerea propunerii este obligatorie.
Tu pricepi, Dragnea?
PS-Dacă Dragnea este sincer când susţine că vrea rapid instalarea guvernului, trebuie să colaboreze cu Preşedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizează amânarea măsurilor propuse de PSD
.

3 comentarii la “Băsescu îi cere socoteală lui Dragnea. Ce ar fi făcut în locul lui Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *